Image Image Image Image Image Image Image Image Image
4letý a 6letý obor

28 Led

By

Úniková hra pro zájemce o studium

28 ledna, 2022 | By |

Matematika, logika, přírodní vědy – kdo si rád hraje a zároveň si chce v rámci přípravy na přijímací zkoušky rozhýbat a trochu potrápit mozkové závity, může si vyzkoušet naši online únikovou hru. Budoucí gymnazisté si tak vlastní kůži mohou vyzkoušet, že i pro mnohé obávaný, a ne příliš oblíbený předmět může být zajímavý a zábavný. A taková je na naší škole nejen matematika.

Jak si takovou únikovku představit? Hráči se v daný čas sejdou ve sdíleném online prostoru (MS Teams), kde jim odhalíme cíl hry a úkoly, jejichž vyřešení je k cíli dovede. Po celou dobu budou mít hráči možnost kontaktu s podpůrným týmem učitelů, který v případě nouze napoví, jak dál. Naši studenti si už první pololetí školního roku únikovkou zpestřili. Teď nabízíme únikovou hru uchazečům o studium. Neváhejte a využijte tuto jedinečnou příležitost!

Termíny konání jsou:
1. kolo – online – úterý 22. 2. 2022 – začínat budeme v 15:00, odhadovaná časová náročnost je 120 minut.

2. kolo – prezenčně – čtvrtek 24. 2. 2022 – úspěšní řešitelé prvního kola se sejdou v 16:00 u gymnázia, kde je čeká pár drobných úkolů vedoucích k odměně za úspěšné řešení úkolů únikové hry. Pokud máte o únikovou hru zájem, vyplňte prosím přihlašovací formulář, případně použijte QR kód:

Mgr. Petr Tomek, Mgr. Libor Špaček