Image Image Image Image Image Image Image Image Image
4letý a 6letý obor

25 Zář

By

Ocenění 4. C

25 září, 2018 | By |

Královéhradecký kraj udělil 20. září 2018 studentům 4.C našeho gymnázia s třídní profesorkou Mgr. Pavlínou Flídrovou Cenu sociálních služeb 2018 v kategorii Dobrovolník v sociální oblasti za mezigenerační kulturní přínos seniorům a aktivní zapojení do celostátního projektu Noc venku.

Martin Kazmirowski, Tadeáš Paťava, Radim Horáček, Jakub Seneta, Daniel Zahradník a Vojtěch Veselý jsou součástí organizačního týmu sociálního projektu Noc venku, který si klade za cíl prakticky pomáhat lidem v nouzi sbírkou trvanlivých potravin, bourat společenské předsudky vůči lidem na okraji společnosti, kteří usilují o pozitivní změnu, a díky zážitkovým programům, studentským dokumentárním filmům (viz tvůrčí činnost Martina Kazmirowského ze 4.C) a přednáškám působit preventivně v oblasti patologických jevů – zejména v problematice alkoholismu, drogové závislosti, gamblerství, psychických onemocnění a bezdomovectví.

Děkujeme paní Mgr. Marcele Hauke, ředitelce Pečovatelské služby Dvora Králové nad Labem, za podporu a těšíme se na další spolupráci.

Pavlína Flídrová, třídní profesorka 4.C

Více o ocenění: http://www.kr-kralovehradecky.cz/cz/kraj-volene-organy/tiskove-centrum/aktuality1/kraj-predal-cenu-socialnich-sluzeb–mezi-laureaty-jsou-i-studenti-gymnazia-117566/