Image Image Image Image Image Image Image Image Image
4letý a 6letý obor

18 Pro

By

Školní kola soutěže v anglickém jazyce – výsledky

18 prosince, 2018 | By |

Letošní zájem žáků o soutěž v Aj v kategorii III.A předčil naše očekávání. Zúčastnilo se jí 23 žáků, kteří bojovali o první cenu – příspěvek na mezinárodně uznávanou zkoušku FCE, která byla věnována vítězi této soutěže Spolkem přátel Gymnázia Dvůr Králové. Boj byl opravdu napínavý a síly byly vyrovnané. Na prvním místě skončila Julie Anna Richterová (3.A), 2. místo patřilo Ondřeji Smrčkovi (3.A) a 3. místo Anně Kozákové (4.C).

Do okresního kola kategorie III.A, které se bude konat 18. 2. 2019 na našem gymnáziu, postupuje vítěz, student na druhém místě je náhradník.

V kategorii II.B školního kola soutěže v AJ (studenti primy a sekundy) se umístili na prvních třech místech: Dan Jarolímek (2.C), Samuel Liška (1.C) a Filip Mostecký (2.C). Do okresního kola, které se bude konat 14. 2. 2019 na gymnáziu ve Vrchlabí, opět postupuje vítěz a student na druhém místě je náhradník.

Všem žákům děkujeme za účast a doufáme, že vítězové v jednotlivých kategoriích budou důstojně reprezentovat naši školu. Též velké díky patří Spolku přátel Gymnázia Dvůr Králové nad Labem.

Mgr. Alena Heřmanová